Välj en sida

Mylla utveckling AB

Varje människa har sina egna förmågor och sin egen inre kraft. Att verka för människors möjlighet att få vara i sin fulla blomning är min passion och vad som driver mig i mitt företagande.

Jag heter Jenny Strandhag och erbjuder samtalstjänster för hållbara personliga förändringar, såväl i privatliv som för anställda och chefer. Mina klienter kommer från privat, offentlig och idéburen verksamhet. 

Jag erbjuder även utbildningar I Försvarshögskolans konceptutbildning Utvecklande ledarskap (UL) och tar emot bokningar för hela ledningsgrupper, samt håller öppna utbildningar för enskilda anmälningar. 

Jag är certifierad professionell coach (ICF ACC) och examinerad socionom med gedigen bakgrund från ledarroller inom offentlig sektor, från arbete med förändringsledning, karriärcoaching, work life balance, ledarutveckling, grupputveckling, konflikthantering, psykisk ohälsa, krissamtal, stress och oro.

Min bas har jag i Floda, Lerums kommun, min verksamhet bedriver jag över hela Sverige med hjälp av samtal både på plats och över videolänk.

Du är varmt välkommen till myllautveckling.se för att läsa mer om mina tjänster.
Du når mig direkt på jennystrandhag@gmail.com och telefon 0704-737855.

Läs fler inlägg

Softskill

Softskill

Samarbete och relationer utmanas när komplexiteten och intensiteten ökar. Hur kan företag skapa förutsättningar för trygghet, engagemang, arbetsglädje och meningsfullhet samtidigt som lönsamhet och tillväxt skall utvecklas? Svaren finns ofta i relativt enkla insikter...

Naturtid

Naturtid

Naturtid är ett litet lokalt företag i Göteborgsområdet som arbetar med att öka naturintresset och kunskapen om naturens främjande kvalitéer. Det gör vi genom naturaktiviteter med stort personligt engagemang, fokus på det pedagogiska och med utgångspunkt i ett...

4CHANGE

4CHANGE

Alla ska ha en arbetsplats att längta till! Organisationer är som rotsystem där alla förgreningar hör ihop, är sammanflätade för att tillsammans skapar magi. Men det behövs näring och omtanke för att vi ska växa och kunna blomma och det är just detta jag vill hjälpa...