Välj en sida

Recreatio – by Johan Norrfjärd

När min sjuårige son frågar mig vad jag gör på jobbet (förutom att dricka mycket kaffe, vilket han snabbt lägger till själv) så brukar jag säga att jag hjälper människor att samarbeta. Det brukar betyda att jag ställer ganska många frågor och ser till att de samtal som behöver föras faktiskt har en riktning och en fart framåt. Det är mitt sätt att jobba för ett hållbart arbetsliv. När samarbetet fungerar lite bättre så finns plats för både människor, grupper, företag och samhällen att växa.

Mer tillrättalagt kan man säga att Recreatio AB erbjuder stöd och rådgivning inom team- & organisationsutveckling, ledarskap och HR. Naturen är ett viktigt verktyg, frihet, tillit och glädje är tydliga värdord i alla samarbeten.

CoCreate community är en viktig plattform för att ge Recreatios kunder fler perspektiv och en bredare kompetens. Dessutom är det ett viktigt sammanhang för mig. Titta gärna in på www.recreatio.se och läs mer om vad jag gör och om mina kunduppdrag.

Läs fler inlägg

Niklas Lundquist

Niklas Lundquist

”Det handlar om att nå resultat” HR är ett kraftfullt affärsnära stöd med fokus på hur medarbetares insatser bäst omsätts till resultat. Jag kan bistå med rådgivning alternativt driva och utveckla hela processer. Tillsammans tar vi ut riktningen - jag ser till...

Softskill

Softskill

Samarbete och relationer utmanas när komplexiteten och intensiteten ökar. Hur kan företag skapa förutsättningar för trygghet, engagemang, arbetsglädje och meningsfullhet samtidigt som lönsamhet och tillväxt skall utvecklas? Svaren finns ofta i relativt enkla insikter...

Naturtid

Naturtid

Naturtid är ett litet lokalt företag i Göteborgsområdet som arbetar med att öka naturintresset och kunskapen om naturens främjande kvalitéer. Det gör vi genom naturaktiviteter med stort personligt engagemang, fokus på det pedagogiska och med utgångspunkt i ett...