Välj en sida

WeSkill

WeSkill är ett konsultföretag som strävar efter att drivas med gemenskap och med möjlighet att påverka riktningen. Prestigelöshet, flexibilitet och öppenhet är självklara ledord hos oss och vår drivkraft är att skapa ett hållbart, flexibelt och inkluderande arbetsliv för både medarbetare och kunder. Vi levererar specialistkompetens inom IT/Tech där hög kvalitet är en självklarhet!

United in skills and passion

Vi strävar efter att hitta starka samarbeten där vi tillsammans med våra partners gör varandra bättre och hittar positiva synergier.

Vår värdegrund vilar på en tro om att vi genom inkludering och flexibilitet kan skapa en drömtillvaro för såväl kund, samarbetspartners och medarbetare och vårt syfte är att kunna erbjuda mer tillbaka till specialister som verkar i branschen.

Vi erbjuder de anställda flexibilitet och möjlighet att kunna påverka sin egen tillvaro som anställd. Exempelvis är ersättningsmodellen vi utgår från möjlig att skräddarsy, dvs. lön och förmåner är möjliga att skräddarsy utifrån vad varje individ efterfrågar och uppskattar.

Vi har en vilja att bidra till att förändra branschen till att bli mer transparent och flexibel och därigenom bidra till en mer hållbar bransch.

Läs mer om oss på weskill.se

WeSkills grundare

Läs fler inlägg

Niklas Lundquist

Niklas Lundquist

”Det handlar om att nå resultat” HR är ett kraftfullt affärsnära stöd med fokus på hur medarbetares insatser bäst omsätts till resultat. Jag kan bistå med rådgivning alternativt driva och utveckla hela processer. Tillsammans tar vi ut riktningen - jag ser till...

Softskill

Softskill

Samarbete och relationer utmanas när komplexiteten och intensiteten ökar. Hur kan företag skapa förutsättningar för trygghet, engagemang, arbetsglädje och meningsfullhet samtidigt som lönsamhet och tillväxt skall utvecklas? Svaren finns ofta i relativt enkla insikter...

Naturtid

Naturtid

Naturtid är ett litet lokalt företag i Göteborgsområdet som arbetar med att öka naturintresset och kunskapen om naturens främjande kvalitéer. Det gör vi genom naturaktiviteter med stort personligt engagemang, fokus på det pedagogiska och med utgångspunkt i ett...